Σήμερα στο «Τατουάζ», η Αμαλία, προσπαθεί να θυμηθεί που έχει κρύψει έναν φάκελο που της εμπιστεύτηκε πριν από εννέα χρόνια, η Αθηνά Στεργίου, κι ο οποίος περιείχε αποδεικτικά στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες της εφοπλιστικής εταιρείας της Μαργκώ.

Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ κάνει την πρώτη κίνηση απομάκρυνσης της Τατιάνας από τον Τόνυ. Η οικογένεια Μελά, στήνει ολόκληρη σκευωρία πίσω απ’ τη πλάτη του Παύλου, προκειμένου ν’ αναγκαστεί να κάνει εξέταση αίματος.

Η Βέρα ανακοινώνει στον Θεοχάρη, ότι θα επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, μαζί με το παιδί. Ο Ορφέας εκφράζεται υποτιμητικά για την Άννα, την ώρα που ο Αλέξανδρος συνομιλεί μαζί της στο τηλέφωνο και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια.

Την ίδια στιγμή ένας άγνωστος ανακαλύπτει τυχαία ένα νέο θύμα του serial killer.

Η Τατιάνα έχει μια έντονη αντιπαράθεση με την Μαργκώ. Η ανακάλυψη του νέου πτώματος την προβληματίζει.

Ταυτόχρονα, η Βέρα ανακοινώνει στον Θεοχάρη την οριστική της απόφαση να φύγει για την Ελλάδα. Ο Ορφέας ζητάει συγνώμη από τον Αλέξανδρο, αλλά αυτός δεν την δέχεται.

Ο Τόνυ αποκαλύπτει στον Ιωσήφ με ποια είναι τρελά ερωτευμένος. Ο Αλέξανδρος και η Άννα μετράνε τις μέρες για να είναι πάλι μαζί.

Ο Ορφέας μαθαίνει ότι και ο νέος φόνος αποδίδεται σ’ αυτόν και τρελαίνεται. Η Αμαλία επισκέπτεται μόνη της το σπίτι του Θεοχάρη.