Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «To τατουάζ», ο Άγγελος το σκάει πανικόβλητος μόλις αντικρίζει το πτώμα της Δέσποινας, αγνοώντας πως σε απόσταση αναπνοής κρύβεται ο εκτελεστής της.

Ο Άλεξ κατηγορεί τον Σάκη ότι ανάβει φωτιές και απαιτεί πλέον να μην ανακατεύεται στη διαπαιδαγώγηση της Λήδας, ενώ ο Στέφανος βασανίζεται από δυσάρεστες αναμνήσεις.

Ο Θεοχάρης βγάζει έντονη ζήλια μόλις μαθαίνει ότι η Τόνια ενθαρρύνει τη Βέρα να δημιουργήσει μια καινούργια σχέση. Η Μαργκώ δεν χάνει την ευκαιρία να βάλει σε υποψίες την Αμαλία ότι ο γάμος της περνάει κρίση.

Ο Παύλος παρεξηγείται όταν βλέπει τον Θεοχάρη να τρώει σε μια άλλη ταβέρνα και οι δυο άντρες λογομαχούν. Κι ενώ η συμπεριφορά του Τόνυ, παραξενεύει την Τατιάνα, το σοκ και η ψυχολογική πίεση που ’χει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Άννα την οδηγούν σε λιποθυμικό επεισόδιο. Στο μεταξύ ο Άγγελος, ετοιμάζεται να εμπιστευτεί στον Ορφέα τα πάντα για τον εφιάλτη που περνάει.

Ο Άγγελος αγωνιά μήπως τον συλλάβουν για τον φόνο της Δέσποινας και ο Ορφέας προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Άννα είναι σε νευρική κατάρρευση, ενώ αρνείται να πει στον Αλέξανδρο τι της συμβαίνει.

Η Τατιάνα και ο Γρηγόρης προβληματίζονται για τον τρόπο δράσης του serial killer και στήνουν μια παγίδα… Η Μαργκώ προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ρίτσαρντ, ο οποίος την αγνοεί. Ο Αλέξανδρος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο όταν μια άστοχη κουβέντα της Ελένης σε συνδυασμό με το σκίτσο του άντρα που βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της Δέσποινας, οδηγούν στην σύλληψη του Άγγελου!