Tonino Carotone, Locomondo και ένας special guest έκπληξη στο Athens Music Festival

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, 14:22
Tonino Carotone, Locomondo και ένας special guest έκπληξη στο Athens Music Festival

Ο τέταρτος προσκεκλημένος του Athens Music Festival το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ο εκκεντρικός Βάσκος καλλιτέχνης Tonino Carotone συναντά το γκρουπ που τάραξε τα νερά της εγχώριας μουσικής σκηνής, τους Locomondo και έναν ιδιαίτερο καλλιτέχνη έκπληξη...

Opening Act : Σοφία ΚουρτίδουΤONINO CAROTONE

Ο καλλιτέχνης με το ναπολιτάνικο πάθος, Antonio de la Cuesta, γνωστός σε όλους ως Τοnino Carotone που καταφέρνει να συνδυάσει τις μουσικές του κόσμου με έναν μοναδικά αξιαγάπητο τρόπο επιστρέφει στη χώρα μας!

Ο ήχος του Carotone θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν πάντρεμα σύγχρονης λαϊκής μουσικής του δρόμου, με έντονη την επιρροή της Ιταλίας. Δεν λείπουν οι αναφορές σε έθνικ ήχους που προσθέτουν ιδιαιτερότητα στο σύνολο τους. Οι μελωδίες είναι νοσταλγικές, χωρίς να λείπει η ηλεκτρονική αισθητική και η παιγνιώδης διάθεση.
Τα τραγούδια του αποπνέουν κάτι το «παλιομοδίτικο» και παράλληλα διασκεδαστικό με στίχους συχνά ειρωνικούς, σαρκαστικούς ή ακόμα και σουρεαλιστικούς. Η ενέργεια του παραμένει πάντα punk, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, πιστοποιώντας τον τίτλο ενός «σύγχρονου κλασσικού» με στοιχεία από ska, reggae, latin, rock αλλά και από την Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική, και Μεξικάνικη λαϊκή μουσική.


Μετά από ένα "γεμάτο" καλοκαίρι με ταξίδια, συναυλίες, δράσεις, φεστιβάλ και στιγμές αξέχαστες οι Locomondo επιστρέφουν στην βάση τους μόνο για λίγο. Τον χειμώνα ετούτο, θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη πλέον περιοδεία τους στην Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς επίσης και επιλεγμένες εμφανίσεις στην Ελλάδα!

Μετά από 13 χρόνια σταθερής πορείας, με διακρίσεις, χιλιάδες πωλήσεις, συναυλίες και συμμετοχές σε παγκόσμια φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν το στίγμα τους – μια εμπειρία που δίνεται κάθε φορά που ανεβαίνουν στην σκηνή - και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός, η χαρά και τα χαμόγελα!

Με καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά, όπως το “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα” , το ”Μαγικό χαλί” και με “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop” το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!

Oι Locomondo θα ανέβουν πρώτοι στη σκηνή και δεν αποκλείονται αυθόρμητες μουσικές συνευρέσεις...

Μαζί με τον Tonino Carotone και τους Locomondo θα είναι και ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες.... Ένας καλεσμένος έκπληξη!

Ένα φεστιβάλ διαφορετικό...

«Cause music goes straight to our hearts»


Υποστήριξη Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και κοινωνικού έργου Δήμων Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας.

To ATHENS MUSIC FESTIVAL αφουγκράζεται τα προβλήματα των συνανθρώπων μας και βρίσκεται δίπλα στο σημαντικό έργο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και του κοινωνικού έργου των Δήμων Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας.
Στο πλαίσιο αυτό, μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις θα προσφέρεται για την υποστήριξη των δράσεων του Κέντρου και κάθε δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων που ζουν στην πόλη καθώς και την υποστήριξη των πολιτών και των οικογενειών που, ενώ δεν είναι άστεγοι, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Πληροφορίες:

Διογένης Studio

Λεωφ. Συγγρού 259, Αθήνα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.00

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 94 25 754

Τιμές Εισιτηρίων:

Athens Music Festival - 28 Ιανουαρίου


ΠΛΑΤΕΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΡΘΙΩΝ 10€ *ορθίων - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό)
STANDS ΟΡΘΙΩΝ 20€ *ορθίων - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)

ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ
A' Ζώνη: 30€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
Β' Ζώνη: 25€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
Γ' ΖΩΝΗ: 20€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
2 ΘΕΩΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ: 20€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό)


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, Καταστήματα Cosmote και ηλεκτρονικά:

Scroll To Top