Ένα πολύ γευστικό γλύκισμα. Ιδανικό για παιδιά που δεν είναι λάτρεις των φρούτων, ώστε να τα φέρουμε πιο κοντά σε αυτά.

Υλικά
200 γρ μαργαρίνη
300γρ ζάχαρη
3 αυγά
340 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλάκια του γλυκού bakingpowder
1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
2 μέτρια αχλάδια κομμένα σε κυβάκια

Εκτέλεση
Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και αφού ασπρίσει προσθέτουμε και τα αυγά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο και το baking powder και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε το γιαούρτι και το αχλάδι και αναμιγνύουμε καλά.

Βάζουμε το μίγμα στις φόρμες για muffins στις οποίες έχουμε τοποθετήσει τα ειδικά χαρτάκια, σύμφωνα με το neadiatrofis. Γεμίζουμε τις φόρμες κατά τα 2/3 γιατί θα φουσκώσουν και θα ξεχειλίσουν και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν αρκετά.