Υλικά

  • 80 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 160 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 80 γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι (ψιλοκομμένο)

Εκτέλεση

Σε μπέν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και την ανακατεύουμε με το πορτοκάλι και τις νιφάδες βρώμης. Απλώνουμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες, σύμφωνα με το trome και με τη βοήθεια του πλάστη το στρώνουμε να γίνει ίσιο. Όσο το μείγμα είναι ακόμα μαλακό, βγάζουμε την επάνω λαδόκολλα και το κόβουμε σε μπάρες. Αφήνουμε να κρυώσει.