Υλικά

1/2 πακέτο noodles αυγού
1 κουτ.σούπας ηλιέλαιο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουτ.γλυκού τζίντζερ ψιλοκομμένο
1/2 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
1/2 κούπα γαλοπούλα κομμένη σε κομμάτια
1 κόκκινη πιπεριά κέρατο κομμένη σε κύβους
3 καρότα μέτρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κούπα λάχανο χοντροκομμένο
αλάτι
4 κουτ.σούπας soya sause
1/2 κουτ.γλυκού σησαμέλαιο

Εκτέλεση

Βάζουμε τα noodles σε νερό που βράζει για 3 λεπτά (ή ανάλογα τις οδηγίες του πακέτου). Τα στραγγίζουμε και προσθέτουμε το σησαμέλαιο.

Για τα λαχανικά χρησιμοποιούμε κατά προτίμηση wok.

Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο, μέχρι να κάψει αρκετά. Σωτάρουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κρεμύδι για 1 λεπτό. Ανακινούμε συνεχώς το wok και παράλληλα ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα. την πιπεριά και το καρότο και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 2 λεπτά. Ρίχνουμε το λάχανο, αλατίζουμε και συνεχίζουμε για 1 λεπτό ακόμα. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα noodles μέσα στο wok. Περιχύνουμε με τη soya sause, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.