Υλικά (4 άτομα)

1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε χοντρά κομμάτια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ντοματοπελτέ
2  δαφνόφυλλα
2 ξυλάκια κανέλλα
300 γρ. φέτα
1 κ.γ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αχνίζουμε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε στο φαγητό δυο ποτήρια ζεστό νερό, τον ντοματοπελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό, τη δάφνη, την κανέλλα και το αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 35 λεπτά μέχρι να γίνουν οι πατάτες και να μείνουν με το λάδι τους. Όσο είναι ζεστό το φαγητό, θρυμματίζουμε από πάνω τη φέτα και σερβίρουμε