Υλικά

1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
Αλεύρι (όσο πάρει)
300 γρ. τυρί φέτα
3-4 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο
2-4 κ.σ. άνηθο (όσο θέλει ο καθένας)
1 κουτάκι 330 ml σόδα
½ κ.γ μπεικιν πάουντερ
1 αυγό
½ κούπα γάλα φρέσκο
αλάτι, πιπέρι
ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια (εγώ χρησιμοποιώ μόνο τα πράσινα φύλλα του κρεμμυδιού) και τα ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπολ εν τω μεταξύ έχουμε ανακατέψει το γάλα, το αυγό, το μπεικιν, την σόδα, τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο και τον άνηθο.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, (το τυρί που έχουμε τρίψει πιο πριν), προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει ένας πηχτός χυλός (να στέκεται).
Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο (τόσο ώστε να σκεπάζει σχεδόν τους κεφτέδες) και μ’ ένα κουτάλι βάζουμε τον χυλό στο τηγάνι.
Τα τηγανίζουμε 3-4 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να χρυσαφίσουν!