Υλικά

1 ποτήρι νερού σπορέλαια
1 ποτήρι νερού φυσικό χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι νερού νερό
2 ποτήρι,  ζάχαρη κρυσταλλική( όχι πολύ γεμάτα)
500 γρ φαρίνα κόκκινη
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι καλά πλυμένο και βιολογικό
1/2 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ. κανέλα τριμμένη

Εκτέλεση

Σε μια μπασίνα ρίχνουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το νερό, την κανέλα και τον χυμό διαλύοντας μέσα την
σόδα θα αφρίσει να είστε από πάνω από την μπασίνα. Ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά μας με ένα φουέ (σύρμα χειρός)για να διαλυθεί η ζάχαρη. Κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μίγμα μας να γίνει ένας χυλός. Βουτυρώνουμε ένα τετράγωνο ταψί Νο 32 ρίχνουμε το χυλό μας μέσα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

Καλή επιτυχία και του χρόνου. Φύλαξον μας υπό την σκέπην σου.

Από την Pastry chef Μαρκέλα Παππά