Υλικά

8 αβγά

1/2 κρεμμύδι

40 γραμμάρια βούτυρο

2 κουταλιές της σούπας αλεύρι

400 ml γάλα

40 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι, πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αβγά σε μια κατσαρόλα για 10 λεπτά. Αφαιρούμε το κέλυφος και τα κόβουμε σε 4 μέρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά.
Όταν η μπεσαμέλ είναι έτοιμη ρίχνουμε την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι, το μοσχκάρυδο και αφαιρούμε από τη φωτιά. Παίρνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μια στρώση από τη μπεσαμέλ στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και στη συνέχεια ρίχνουμε την υπόλοιπη μπεσαμέλ.
Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς.