Υλικά:

• 75 γρ βούτυρο
• 340 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 50 γρ λιαστές ντομάτες σε λάδι
• 25 γρ παρμεζάνα, τριμμένη
• 125 ml αποβουτυρωμένο γάλα
• 60 ml γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
• 150 γρ PHILADELPHIA Light
• 15 ml πέστο βασιλικού

Εκτέλεση:

• Ψιλοκόβετε τις λιαστές ντομάτες και τις ανακατεύετε με το βούτυρο, το αλεύρι και την παρμεζάνα μέχρι το μίγμα μας να πάρει την μορφή τριμμένης φρυγανιάς. Έπειτα ανακατεύετε το γάλα και το γιαούρτι και προσθέτετε το μίγμα της ντομάτας. Ζυμώνετε τα υλικά μέχρι να αποκτήσετε μια μαλακή ζύμη.
• Πάνω σε μια αλευρωμένη επιφάνεια ζυμώνετε το μίγμα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία επιφάνεια ύψους 2 εκ. Με ένα στρόγγυλο κουπ-πατ 5εκ. κόβετε περίπου 12 κουλουράκια και τα τοποθετείτε σε ένα ελαφρός λαδωμένο ταψί. Συγκεντρώνετε το μίγμα που περίσσεψε και επαναλαμβάνετε την διαδικασία. Για να αποκτήσουν όμορφο χρώμα αλείφετε τα κουλουράκια σας με λίγο γάλα.
• Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 ⁰C και ψήνετε για 15 – 20 λεπτά στον αέρα, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Αφήνετε τα κουλουράκια να κρυώσουν και στη συνέχεια τα κόβετε οριζόντια . Απλώνετε σε κάθε μισό λίγο πέστο και μια κουταλιά Philadelphia Light.