Υλικά:

½ φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι κόκκινη σος enchilada
1/4 φλιτζανιού κουκουνάρια
2 κ.σ. σταφίδα σουλτανίνα
1,5 κ.σ. ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά από βάζο
1,5 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
1,5 κ.γ. λευκό ξύδι
1/4 κ.γ. κανέλα
2 φλιτζάνια βραστό ψαχνό κοτόπουλο
8 μέτριες φέτες χωριάτικο ψωμί
1 φλιτζάνι τριμμένο γκούντα
Σαλάτα μάνγκο: 2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο λάχανο
½ φλιτζάνι μάνγκο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. κόλιανδρο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μεγάλο τηγάνι σόταρε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά σε 1 κουταλιά λάδι που έχει κάψει, μέχρι να μαλακώσει. Ρίξε τη σος, τα κουκουνάρια, τις σταφίδες, την πιπεριά, τη ζάχαρη, το ξύδι και την κανέλα.
Ανακάτεψε και πρόσθεσε το κοτόπουλο, για μερικά λεπτά.

Ψήσε το ψωμί στην τοστιέρα.

Άλειψε την μία πλευρά κάθε φέτας με το λίγο λάδι.

Βάλε μισό φλιτζάνι γέμισης σε κάθε φέτα ψωμιού, στις μισές φέτες (4). Από πάνω βάλε 1/4 φλιτζ τυρί και σκέπασε με τις άλλες 4 φέτες. Άλειψε με λίγο λάδι.

Βάλε τα σάντουιτς σε τοστιέρα και ψήστα 3-5 λεπτά να λιώσει το τυρί.

Σε μεγάλο μπολ ανακάτεψε 2 κ.σούπας ελαιόλαδο και 1 κ.σούπας χυμο λεμόνι για τη σαλάτα. Ρίξε μέσα 2 φλιτζ. ψιλοκομένο λάχανο, μισό φλιτζ. ψιλοκομμένο μάνγκο, 2 κ.σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι. Ανακάτεψε.

Σέρβιρε το club με τη σαλάτα μάνγκο.