Υλικά:

• 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
• 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα Κρήτης
• 1 κιλό κολοκύθια κομμένα σε μπαστουνάκια
• 1 κ.σ. καρυδόψιχα
• 100 γρ. ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
• 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellman’s
• 200 γρ. σοταρισμένο μπέικον
• 4 κ.σ. ξίδι
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
• ½ κουτ. του γλυκού Extraγεύση Ζωμός Λαχανικών σε κόκκους της Knorr
• Αλάτι και πιπέρι

Για το dressing:

• 1 ½ κ.σ. μουστάρδα Hellman’s
• 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellman’s
• 1 κ.σ. ξίδι
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
• ½ κουτ. του γλυκού Extra γεύση Ζωμός Λαχανικών σε κόκκους της Knorr
• Aλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε τα κολοκυθάκια με την Extra Γεύση Ζωμού Λαχανικών και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, μαζί με το ελαιόλαδο και 2 κουταλιές νερό. Τα αφήνουμε σκεπασμένα σε μέτρια φωτιά ώσπου να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.
2. Αφήνουμε τα κολοκυθάκια να κρυώσουν, ρίχνουμε το ξίδι, ανακατεύουμε και τα βάζουμε σε σαλατιέρα με τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας.
3. Χτυπάμε καλά τα υλικά για το dressing, τα περιχύνουμε στη σαλάτα και ανακατεύουμε.
Μια συνταγή της knorr