Νόστιμα καναπεδάκια,για όλες τις ώρες, με απλά υλικά, ιδανικά για κάποιο πάρτι ή μια φιλική συγκέντρωση. Είναι γευστικότατα και φτιάχνονται πολύ γρήγορα. Δοκιμάστε τα!

Μερίδες : για 2 μπαγκέτες

Χρόνος προετοιμασίας : 25m

Χρόνος ψησίματο
ς : 0m

Έτοιμο σε : 25m

Χρόνος αναμονής : 60

Υλικά

2 μπαγκέτες γαλλικές
500γρ. τυρί φέτα ή μανούρι σπασμένο με πιρούνι
1 γιαούρτι στραγγιστό
4-5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
2 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες, διατηρημένες σε βάζο, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
1 ματσάκι μαϊντανό
1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
σκόρδο λιωμένο (προαιρετικά)

Διαδικασία

Βήμα 1

Κόβετε την κάθε μπαγκέτα στα 3 και αφαιρείτε την ψίχα με τα δάχτυλα. Την κρατάτε στην άκρη.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ βάζετε τη φέτα με το γιαούρτι, το ζαμπόν, την πάπρικα, την πιπεριά και το μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.

Βήμα 3

Γεμίζετε τα κομμάτια της κάθε μπαγκέτας με το μίγμα. Τα τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και τα βάζετε 1 ωρίτσα στην κατάψυξη για να σφίξουν.

Βήμα 4

Βγάζετε τα κομμάτια από την κατάψυξη, τα κόβετε σε φέτες και σερβίρετε σε πιατέλες.

Tip: Μπορείτε να μοιράσετε το μίγμα γιαούρτι-φέτα σε διαφορετικά μπολ και αντίστοιχα να μοιράσετε και τα υπόλοιπα υλικά σας όπως εσείς θέλετε για να φτιάξετε περισσότερα από 1 μίγματα

πηγή:olivemagazine.gr