Υλικά:

• 8 μοσχαρίσια φιλετάκια
• 2 λεμόνια
• 8 φύλλα φασκόμηλο
• 100 γρ.PHILADELPHIA light
• 60 γρ βούτυρο
• αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

• Χτυπάτε καλά τα φιλετάκια για να απλώσουν και να γίνουν επίπεδα. Τα περιχύνετε με το χυμό του ενός λεμονιού και τα αλατοπιπερώνετε. Σε κάθε ένα, τοποθετείτε μία φέτα λεμονιού και ένα φύλλο φασκόμηλο.
• Λιώνετε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτετε τα φιλετάκια και τα μαγειρεύετε για 7-10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
• Λίγο πριν το τέλος, προσθέτετε το PHILADELPHIA πάνω σε κάθε φιλέτο και αφήνετε να λιώσει μερικώς και να γίνει κρεμώδης η σάλτσα. Σερβίρετε αμέσως.