Υλικά



300 γρ. τόνος σε νερό, στραγγισμένος και λιωμένος
1/2 φλ. τυρί κρέμα ή cottage cheese
1 κ.γλ. μαϊντανός
1 πακέτο κανελόνια
για τη σάλτσα
1/2 φλ. τυρί κρέμα ή cottage cheese
1/2 φλ. γιαούρτι
1/4 κ. φυλλαράκια άνηθου
1/8 κ.γλ. σκόρδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Αναμειγνύετε τα υλικά για τη γέμιση και γεμίζετε τα κανελόνια. Τοποθετείτε στο ταψί. Αναμειγνύετε τα υλικά για τη σάλτσα και τα περιχύνετε. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Ψήνετε για 30 λεπτά.