Υλικά

2 πανσέτες

Μισή πορτοκαλί πιπεριά

1 μεγάλη κουταλιά μέλι

1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα

Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι

2 κουταλιές της σούπας λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

Πάπρικα


Εκτέλεση

Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.

Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε. Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.