Η σύζυγος του προέδρου της Αμερικής, δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τέλεια, πρέπει και να είναι. Όσοι έχουν δοκιμάσει τη μηλόπιτα της Michelle Obama, μίλησαν για την τελειότερη συνταγή σε όλο τον κόσμο!

Υλικά
8 κόκκινα μήλα (καθαρισμένο και κομμένο)
2 κουτ. τις σούπας μαύρη ζάχαρη
1/2 κουτ. σούπας κανέλα
1 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1/4 κούπας αλεύρι
Για το φύλλο
5 φυλλά πίτας (για τραγανή κρούστα)
βούτυρο

Εκτέλεση
1.Βάλτε τα μήλα, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το αλεύρι σε ένα μπολ και ανακατέψτε. Σκεπάστε με μία μεμβράνη και αφήστε το στο ψυγείο γαι μία νύχτα, για να ρουφήξουν τα μήλα την γεύση από τα μπαχάρια.
2.Βάλτε τον φούρνο να προθερμένεται στους 325 βαθμούς. Βουτηρώστε ένα ταψάκι και βάλτε στον πάτο 3 φύλλα κρούστας. Βάζετε πάνω στα φύλλα το μείγμα με τα μήλα μαζί με το ζουμί τους. Πάνω από το μείγμα με τα μήλα βάλτε μικρά κομματάκια βούτυρο. Με τα υπόλοιπα 2 φύλλα κρούστας, καλύψτε το μείγμα με προσοχή να μην φαίνετε καθόλου η γέμιση σας.
3.Ζεστάνετε 2 κουταλιές βούτυρο στο μπρίκι και όταν λιώσει, αλείψτε με ένα βουρτσάκι το πάνω φύλο της πίτας σας. Βάλτε την μηλόπιτα σας στο φούρνο στους 300 βαθμούς για 3 ώρες, μέχρι το εσωτερικό της να μαλακώσει τόσο που να μελώσει.
Chef tip: Σερβίρεται ζεστό και κρύο παρέα με μία μπάλα παγωτό καϊμάκι.