Υλικά:

1,5 φλιτζάνι χυμό αχλαδιού
3/4 φλιτζανιού βότκα
μισό κλωναράκι βανίλια
λίγη ζάχαρη αρωματισμένη με βανίλια για το σερβίρισμα
1 φλιτζάνι πάγο +λίγο ακόμη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε τη βότκα με το χυμό σε ένα σέηκερ.

Χάραξε τη βανίλια και αφαίρεσε τα σπόρια της

Βάλ’ τα μέσα στο σέηκερ.

Πρόσθεσε το 1 φλιτζάνι πάγο και χτύπα καλά.

Άπλωσε τη ζάχαρη σε ένα πιάτο.

Βρέξε ελαφρά το στόμιο 4 ποτηριών (μέσα και έξω)

Αναποδογύρισε τα ποτήρια και βούτηξέ τα μέσα στη ζάχαρη να κολλήσει γύρω-γύρω στο ποτήρι.
Σέρβιρε το ποτό μοιράζοντάς το στα 4 ποτήρια.

Πρόσθεσε έξτρα πάγο.