Υλικά:

    3 μανιτάρια φρέσκα, μεσαίου μεγέθους
    3 πιπεριές (κατά προτίμηση χρωματιστές)
    2 κουταλιές ελαιόλαδο
    1 κρεμμύδι
    ρίγανη
    3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ή γαλοπούλας
    1 τομάτα (προαιρετικά)
    1 κρασοπότηρο περίπου λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί
    αλάτι
    πιπέρι

Εκτέλεση:

-Κόβουμε τα φιλέτα σε μπουκίτσες

-Κόβουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, την τομάτα και τις πιπεριές σε φέτες

-Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά

-Προσθέτουμε τα κομμάτια του φιλέτου και ανακατεύουμε συνεχώς

-Μόλις σοτάρουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 10′ περίπου

-Κατόπιν, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το κρασί και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 5′

Πηγή: www.sintages.gr