Υλικά:

• ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο Άλτις
• 2 στήθη από μεγάλο κοτόπουλο (κομμένο στη μέση και κατά μήκος)
• 1 φλιτζανάκι λευκό κρασί
• 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• ½ κιλό ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια
• 2 κ.σ. χυμό από λεμόνι
• 1 μερίδα Knorr«Σπιτικός» Ζωμός Κότας
• Αλάτι και πιπέρι
• Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση:

1. Αφού αλατοπιπερώσουμε και αλευρώσουμε τα κοτόπουλα τα σοτάρουμε με το μισό ελαιόλαδο και τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα.
2. Προσθέτουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
3. Ρίχνουμε τον μαϊντανό, το κρασί, το χυμό λεμονιού, και τον «Σπιτικό» Ζωμό Κότας στο τηγάνι, ανακατεύουμε και σιγομαγειρεύουμε για 5-7 λεπτά.
4. Προσθέτουμε στο κοτόπουλο 2 ποτήρια ζεστό νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά, μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.

Tip: Για εντονότερη γεύση μανιταριών προσθέστε λίγα μανιτάρια πορτσίνι αφού πρώτα τα μουσκέψετε σε παγωμένο νερό. Επίσης, για γεύση προσθέστε ελιές στο μαγείρεμα.
Μια συνταγή της Knorr