Υλικά:

• 400 g ζυμαρικά (παπαρδέλες)
• 250 g μικρά μανιτάρια
• 2 κολοκυθάκια
• 400 g στήθος κοτόπουλου
• 6 κ.σ. Βιτάμ Culinesse
• 8 κ.σ. pesto Genovese
• 2 κ.σ. κάπαρη

Εκτέλεση:

1. Προθερμαίνουμε το grill.
2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο και στραγγίζουμε.
3.Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τα μανιτάρια. Κόβουμε τα κολοκυθάκια οριζόντια σε 6 μεγάλες φέτες και το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες.
4. Αλείφουμε τα κολοκυθάκια με λίγο Βιτάμ Culinesse. Τα ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα συχνά και από τις δύο πλευρές.
5. Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι. Ρίχνουμε το Βιτάμ Culinesse και στη συνέχεια, προσθέτουμε τις λωρίδες κοτόπουλο. Σοτάρουμε για 4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 3 λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε το pesto, 1 κουταλιά κάππαρη και 50 ml ζεστό νερό.
6. Μοιράζουμε τα ζυμαρικά σε 4 πιάτα. Προσθέτουμε από πάνω το κοτόπουλο και τα κολοκύθια στο πλάι. Πασπαλίζουμε το πιάτο με την υπόλοιπη κάπαρη.

Tip: Μπορούμε να στολίσουμε το πιάτο μας με λίγα φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού.