Υλικά

6 μεγάλα και στρογγυλά μανιτάρια
400 γραμμάρια φέτα
2 ντομάτες
Σκόρδο
Ρίγανη
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα.

Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζουμε με την γέμιση και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς με αντιστάσες για 15 λεπτά μέχρι να λιώσει η γέμιση.