Μία εύκολη και πρωτότυπη συνταγή για απολαυστικά πασχαλινά αβγά που ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα. Δοκιμάστε τη συνταγή και τα πασχαλινά σοκολατένια σας αβγά από δημητριακά θα κερδίζουν μικρούς και μεγάλους 

Υλικά

45g βούτυρο ή μαργαρίνη
300g (περίπου 40) marshmallow
200g μικρά marshmallow
180g δημητριακά ρυζιού
250g κομματάκια σοκολάτας
Πολύχρωμη τρούφα
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα λιώστε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τα marshmallow και ανακατέψτε μέχρι να λιώσουν εντελώς. Αποσύρετε από τη φωτιά.  Προσθέστε τα δημητριακά. Ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά όλα τα υλικά. Ψεκάστε ένα μεγάλο κουτάλι με μαγειρικό λάδι και μοιράστε το ζεστό μείγμα δημητριακών σε μερίδες. Βουτυρώστε τα χέρια σας και σχηματίστε με κάθε μερίδα ένα αβγό. Αφήστε το να κρυώσει.  Ζεστάνετε τη σοκολάτα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει, ανακατεύοντας συνεχώς. Βουτήξτε το κάτω μέρος των αυγών από δημητριακά στη σοκολάτα. Διακοσμήστε με χρωματιστή τρούφα. Τοποθετήστε τα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.