Υλικά:

• 1 κουταλιά αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 φλιτζανάκι λευκό κρασί
• 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
• ¾ φλιτζανιού Βιτάμ Culinesse
• 1 φλιτζανάκι ξύδι
• 3-4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
• 1½ κιλό μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε λεπτές φέτες
• 1 σπιτικό ζωμό βοδινού
• Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Σοτάρουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά με το Βιτάμ Culinesse και, όταν πάρει χρώμα, πασπαλίζουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.
2. Προσθέτουμε το σκόρδο και, όταν πάρει κι αυτό χρώμα (ξανθό), σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί.
3.  Λόγω της θερμοκρασίας αυτά θα εξατμιστούν, οπότε αναπληρώνουμε με το ζωμό βοδινού, το μαϊντανό και 1½ φλιτζάνι νερό, και βράζουμε το σοφρίτο για 1 ώρα κι ένα τέταρτο περίπου. Μπορούμε να το συνοδέψουμε με ζυμαρικά, ρύζι ή πατάτες (ψητές, τηγανητές, πουρέ).