Εύ­κο­λο, γρή­γο­ρο και υψηλό σε δια­τρο­φι­κή αξία πιάτο, η σα­λά­τα με pasta, μπρό­κο­λο και φέτα είναι μια τέ­λεια λύση για με­ση­μέ­ρι ή βράδυ. Και μά­λι­στα, ό,τι πε­ρισ­σέ­ψει μπαί­νει στο ψυ­γείο και τρώ­γε­ται κρύο την επό­με­νη ημέρα. Πάμε να δούμε μαζί με το womannow.gr πώς θα φτιά­ξου­με αυτή τη συ­ντα­γή για 4 άτομα

Τι χρεια­ζό­μα­στε:

1 πα­κέ­το pasta της αρε­σκεί­ας σας, κα­λύ­τε­ρα βίδες ή πένες.
4 κου­τα­λιές της σού­πας έξτρα παρ­θέ­νο ελαιό­λα­δο
1 μέ­τριο μπρό­κο­λο σε μπου­κε­τά­κια
100 γρ. τυρί φέτα
1 φλι­τζά­νι ελιές Κα­λα­μών χωρίς κου­κού­τσι, χο­ντρο­κομ­μέ­να
1 κου­τα­λιά της σού­πας ξίδι από κόκ­κι­νο κρασί
Αλάτι και μαύρο πι­πέ­ρι


Πώς θα το ετοι­μά­σου­με:

Μα­γει­ρεύ­ου­με τα ζυ­μα­ρι­κά (Pasta) σύμ­φω­να με τις οδη­γί­ες της συ­σκευα­σί­ας σε βρα­στό, καλά αλα­τι­σμέ­νο νερό. Στραγ­γί­ζου­με και ανα­κα­τεύ­ου­με βά­ζο­ντάς τα σε ένα με­γά­λο μπολ με μία κου­τα­λιά της σού­πας ελαιό­λα­δο.
Σε τη­γά­νι ζε­σταί­νου­με 1 κου­τα­λιά ελαιό­λα­δο και προ­σθέ­του­με το μπρό­κο­λο ανα­κα­τεύ­ο­ντας για 7 λεπτά.
Ανα­κα­τεύ­ου­με τα ζυ­μα­ρι­κά με το μπρό­κο­λο και τις ελιές, τρί­βου­με τη φέτα από πάνω και πε­ρι­χύ­νου­με με το υπό­λοι­πο λάδι και ξύδι.
Βά­ζου­με το μπολ στο ψυ­γείο μέχρι να το σερ­βί­ρου­με και στο πιάτο του κα­θε­νός τρί­βου­με από πάνω φρέ­σκο πι­πέ­ρι.

Καλή όρεξη…!