Εάν σας αρέσουν τα θαλασσινά, εμείς σας προτείνουμε ένα πιάτο με λίγες θερμίδες αλλά μεγάλη διατροφική αξία, γαρίδες με πορτοκάλι και λάιμ. Ετοιμάστε το και σίγουρα θα σας αρέσει πολύ. 

Υλικά

600 γρ. καθαρισμένες γαρίδες
2 πορτοκάλια
3 λάιμ
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι φρέσκο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μίξερ αναμείξτε το χυμό των πορτοκαλιών και των λάιμ καθώς και τις φλούδες τους με το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Περιχύστε με το μείγμα αυτό τις γαρίδες και αφήστε τις να μαριναριστούν για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό σκεύος μαγειρέψτε τις γαρίδες σε σχετικά υψηλή θερμοκρασία για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά προσθέτοντας προοδευτικά τη σως στην οποία τις μαρινάρατε