Υλικά:

3/4 φλιτζάνι παγωμένες σε κύβους φράουλες
1/2 ελληνικό γιαούρτι
1/2 φλιτζάνι μείγμα γάλακτος γάλα αμυγδάλου και καρύδας *
1/2 φλιτζάνι νερό
1/4 φλιτζάνι βρώμη
1/2 μεγάλες αποφλοιωμένες και παγωμένες πολύ ώριμες μπανάνες

Εκτέλεση:

Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να είναι τέλειος πολτοποιημένα.

Προσθέστε μερικές κουταλιές περισσότερο μείγμα από το γάλα αμυγδάλου η γάλα καρύδας ή νερό για την αραίωση αν το επιθυμητέ.

Αν σας αρέσει πιο γλυκό μπορείτε να προσθέσετε και λίγο σιρόπι Αγαύης να το δοκιμάσετε πρώτα ή να προσθέσετε το υπόλοιπο 1/4 έως 1/2 της μπανάνας.

*Θα έχει 60 θερμίδες ανά μερίδα είδους θα είναι ελαφρώς ζαχαρούχο.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον συνδυασμό και τα δύο γάλακτος τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το γάλα καρύδας.