Υλικά:

1 κιλό κιμά χωρίς λίπος χοντροκομμένο
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κύβο ζωμό βοδινού
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε ένα βαθύ τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρω τα κρεμμύδια με το μισό ελαιόλαδο και μόλις ξανθύνουν προσθέτω τον κιμά.

Τσιγαρίζω αρκετά μέχρι να σκουρύνει πολύ ο κιμάς και να εξαφανιστούν τα νερά.

Στη συνέχεια και αφού σχεδόν ο κιμάς έχει ψηθεί, προσθέτω τον πελτέ, τον μαιντανό, την κονσέρβα με την ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, τον κύβο ζωμό μοσχαριού και τα αφήνω να πάρουν μία βράση με μέτρια φωτιά.

Χαμηλώνω την φωτιά και σιγοβράζω για μία περίπου ώρα.

Δεν βάζω καθόλου νερό, θέλουμε ο κιμάς να είναι ψημένος και όχι βρασμένος.

Στο τέλος προσθέτω και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύω.