Υλικά

Για 2-4 άτομα

Μισό ποτήρι μέλι
1 μπανάνα ή άλλο φρούτο
Κανέλα για πασπάλισμα
Μαργαρίνη για το τηγάνισμα
4 αβγά
Μισό ποτήρι γάλα πλήρες ή κρέμα γάλακτος
3 χοντρές φέτες τσουρέκι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα μέχρι να αφρίσουν και να φουσκώσουν.

Βουτάμε μέσα στο μείγμα τις φέτες του τσουρεκιού.

Σε μεγάλο τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και τηγανίζουμε τις φέτες τσουρεκιού και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και να ροδίσουν.

Κόβουμε σε φέτες μια μπανάνα, την απλώνουμε πάνω από τις φέτες τσουρεκιού και περιχύνουμε με μέλι.

Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και σερβίρουμε.