Συστατικά:

4 κ.σ. βούτυρο μαλακό
3 αβγά
2 φλ. τρίμμα φέτας
2 κ.σ. κεφαλοτύρι, τυρί ρομάνο, ή παρμεζάνα, τριμμένο
1/2 φλ. στραγγιστό γιαούρτι
1/2 φλ. κοσκινισμένο αλεύρι
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230º C.

1. Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει και ρίχνουμε τα αβγά, ένα κάθε φορά, χτυπώντας καλά.

2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε και πάλι καλά.

3. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί 25 εκ. και το ψήνουμε για 10 λεπτά.

4. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 200º C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 30-45 λεπτά ακόμα.