Μια εύκολη συνταγή για να φτιάξετε με υγιεινό τρόπο κρέμα φουντουκιού μια λιχουδιά που λατρεύουν τα παιδιά, είναι λαχταριστή.

Μπορείτε να τη διατηρήσετε στο ψυγείο για καιρό και να ξέρετε ότι τα παιδιά σας απολαμβάνουν κάτι νόστιμο φτιαγμένο από τα χέρια σας χωρίς έξρα συντηρητικά!


Δείτε πώς γίνεται…

Υλικά 

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 φλιτζάνι τριμμένο φουντούκι

100 γρ κουβερτούρα 

160 γρ βιτάμ

2 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη (κοσκινισμένη)

4 κουταλιές σούπας σκόνη κακάο (κοσκινισμένο)

Εκτέλεση

Λιώνετε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ενώ παράλληλα ανακατεύετε το ζαχαρούχο με την άχνη, το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα. Στο τέλος προσθέτετε σε όλο το μείγμα τα τριμμένα φουντούκια/ Μόλις κρυώσει το μείγμα το βάζετε στο ψυγείο και μόλις πήξει είναι έτοιμο.