Υλικά

Για 4-6 άτομα

8 φέτες ψωι τοστ
6 βραστά αυγά
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ζαμπόν
½ μπρόκολο ζεματισμενο
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ζεστό νερό ζεματάμε το μπρόκολο για 5 λεπτά.
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους το ζαμπόν, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το σχοινόπρασο, το μπρόκολο και το σέλινο. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά.

Ανοίγουμε στα 2 τις φέτες τοστ και βάζουμε από 1 κουταλιά της σούπας αυγοσαλάτα και κλείνουμε το τοστ με τη δεύτερη φέτα.