Yλικά:
1 κιλό γαρίδες μέτριες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού λεμόνι
2-3 κ.σ. μουστάρδα
Λίγο κόλιανδρο, σε σκόνη
Αλάτι/Πιπέρι

Εκτέλεση για τη μαρινάδα:

1. Ανακατέψτε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το λεμόνι, το λάδι και τον κόλιανδρο μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Στη συνέχεια, βάλτε τις γαρίδες στο μπολ, σκεπάστε το με μία μεμβράνη και αφήστε τις για 2 ώρες να μουλιάσουν στη γευστική μαρινάδα!

2. Απλώστε τις σε ένα ταψί και ψήστε τις στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδίσουν (περίπου 40 λεπτά).