Υλικά

1 κιλό γαρίδες
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/2 φλιτζάνι καρύδια σπασμένα
4 μεγάλες πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 καρότο τριμμένο
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι γκούντα τριμμένο
ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις γαρίδες για περίπου 25 λεπτά, στη συνέχεια τις αφαιρείτε από την εστία και τις καθαρίζετε τις γαρίδες.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το καρότο, το μαϊντανό και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Καθαρίζουμε τις πράσινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια τις κόβουμε κάθετα.

Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας και τις γαρίδες.

Από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σερβίρουμε με λίγο μπαλσάμικο ξίδι.