Υλικά:

200 γρ γιαούρτι
100 γρ μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1/4 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
8 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Αλάτι
3 καρότα
1/2 λάχανο
1/4 σελινόριζα
1/2 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού, χοντροκομμένα
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για τις κροκέτες ψαριού:
2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
1/4 φλυτζάνι κόρν φλάουερ
1 φλιτζάνι κίτρινο καλαμποκάλευρο
2 φιλέτα μπακαλιάρο, κομμένο σε 12 λωρίδες, περίπου 3 εκατοστά η κάθε μία
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Φτιάξτε την σάλτσα και λαχανοσαλάτα:

Χτυπάμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, τον κόλιανδρο, τις 4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και 1/2 κουτ. αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ.
Χρησιμοποιώντας το χοντρό τρίφτη τρίβουμε τα καρότα το λάχανο και τη σελινόριζα.
Προσθέτουμε τα τριμμένα καρότα, το λάχανο, την σελινόριζα, τον μαϊντανό, και τις υπόλοιπες 4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού στο υπόλοιπο μείγμα γιαουρτιού και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στην λαχανοσαλάτα αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε στο ψυγείο για μία τουλάχιστον ώρα.

Φτιάξτε τις κροκέτες ψαριού:

Τοποθετήστε το κορν φλάουερ, τα αυγά, και το καλαμποκάλευρο και σε 3 ξεχωριστά μπολ με αυτή την σειρά.
Απλώνουμε τα κομμένα ψάρια σε ένα δίσκο και αλατοπιπερώνουμε.
Περνάμε τα κομμάτια των ψαριών πρώτα στο κορν φλάουερ μετά στο αυγό και μετά στο καλαμποκάλευρο πιέζοντας καλά να πάει παντού και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο
Ρίχνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και, τηγανίζουμε τα ψάρια μας μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν, περίπου 2-3 λεπτά ανά πλευρά.
Μεταφέρουμε σε μια πιατέλα με χαρτί και αλατίζουμε.
Σερβίρουμε τα φιλετάκια ψαριού με σάλτσα και λαχανοσαλάτα.