Υλικά

1 mango ολόκληρο καθαρισμένο
1 φιάλη Prosecco ή οποιαδήποτε σαμπάνια ή αφρώδης οίνος

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, κόβουμε σε κομμάτια το mango και τα περνάμε από το μπλέντερ ώστε να γίνει πολτός. Περνάμε τον πολτό μέσα από σουρωτήρι και τον βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά.

Ρίχνουμε σε κάθε ποτήρι 1 μέρος πολτού mango και προσθέτουμε 3 μέρη Prosecco ή οποιαδήποτε σαμπάνια. Ανακατεύουμε με ελάχιστα με barspoon και το bellini μας είναι έτοιμο.