Υλικά

4 στήθος κοτόπουλο
2 κ.σ ρύζι
200 γρ. Κρέμα γάλακτος
1 κ. Σ τυρί κρέμα
1 κ. Γ κόκκινο πιπέρι γλυκό
αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κύβο μυρωδικών κοτόπουλου κατά προτίμηση
1 ποτήρι του κρασιού κρασί ξερό λευκό
1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα (αν έχουμε φρέσκα ακόμα καλύτερα)
1 κονσέρβα καλαμπόκι (αν έχουμε φρέσκα ακόμα καλύτερα)

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι για περίπου 10΄, αφού είναι έτοιμο το αλατοπιπερώνουμε και στη συνέχεια ρίχνετε τον κύβο κοτόπουλου και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το ρύζι.

Κόβουμε σε κύβους το κοτόπουλό μας, το αλατοπιπερώνουμε και το ρίχνουμε στο τηγάνι να τσιγαριστεί, αφού πάρει ένα λευκό χρώμα το περιχύνουμε με το κρασί μαζί με τα μανιτάρια και το αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να πιει λίγο το ζουμί του.

Έπειτα ρίχνετε στο τηγάνι μας την κρέμα γάλακτος μαζί με το τυρί κρέμα και ανακατεύετε, το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 20 λεπτά.

Αφού έχει ετοιμαστεί και το ρύζι μας το ρίχνετε μαζί με το καλαμπόκι στο τηγάνι μαζί τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύετε μέχρι να αποκτήσει μία ομοιογενές μορφή το φαγητό μας.

Το αφήνετε λίγο να κρυώσει και είναι έτοιμο για το τραπέζι σας!