Υλικά:

1 πακέτο φρέσκο φύλλο σφολιάτας
1/4 του φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη
Μπόλικη κανέλα τριμμένα

Εκτέλεση:

Στρώσε στον πάγκο σου τα δύο φύλλα σφολιάτας. Ίσως χρειαστεί να αλευρώσεις για να μην σου κολλήσουν.

Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψε κάθετες λωρίδες περίπου 3 εκατοστών. Δίπλωσε στην μέση και στρίψε ελαφρώς να κάνει το χαρακτηριστικό σχέδιο.

Στρώσε τις λωρίδες σε λαδόκολλα στο ταψί σου και πασπάλισε με τη ζάχαρη και την κανέλα

Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 15′ λεπτά