Υλικά:

6 φιλέτα από φρέσκια γλώσσα (120 γραμμάρια το ένα)
1 κρεμμύδι σε λεπτές φετούλες
1 ποτήρι καλό ξηρό κρασί
3 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
1 ποτήρι κρασιού ζωμός ψαριού
1 φλ. κρέμα
1 φλ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι & πιπέρι

Σ’ ένα ευρύχωρο σκεύος σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια στο βούτυρο.  Μόλις γυαλίσουν βάζουμε μέσα τα φιλέτα της γλώσσας.  Τα ροδίζουμε ελαφρά.  Σβήνουμε με το κρασί.

Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε το ζωμό, και αλατίζουμε. Αφήνουμε να πάρει βράση και να εξατμιστούν τα υγρά. Προς το τέλος προσθέτουμε την κρέμα και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει.