Υλικά

2 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 σάλτσες για ψητό εμπορίου
4 μανιτάρια
½ πράσινη πιπεριά
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
½ πορτοκαλί πιπεριά
8 ντοματίνια
3 αγγουράκια τουρσί
250 ml νερό
1 κουταλιά της σούπας θυμαρίσιο μέλι
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη με βούτυρο
2 κλωναράκια θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο και αφήνουμε να ζεσταθεί καλά.
Καρυκεύουμε τις μοσχαρίσιες μπριζόλες με αλάτι και πιπέρι και από τις δύο πλευρές και τις σοτάρουμε πολύ καλά από όλες τις πλευρές τους μέχρι να κάνουν κρούστα. Στην συνέχεια τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις κρατάμε στην άκρη μέσα σε ένα ρηχό ταψί του φούρνου ή μία πιατέλα.

Αφήνουμε το τηγάνι όπως είναι για να το χρησιμοποιήσουμε αργότερα. Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα καθαρίζουμε με ένα βρεγμένο πανάκι ή τα ξεφλουδίζουμε και στη συνέχεια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.

Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση αν είναι πολύ μικρά ή στα τέσσερα αν είναι μεγαλύτερα.

Κόβουμε τα αγουρράκια τουρσί σε λεπτές λωρίδες.

Στο ίδιο τηγάνι που τηγανίσαμε τις μπριζόλες σοτάρουμε όλες τις πιπεριές, τα αγγουράκια, τα μανιτάρια και τα ντοματίνια μέχρι να ροδίσουν και μαλακώσουν.
Στην συνέχεια τοποθετούμε τα λαχανικά περιμετρικά γύρω από τις μπριζόλες μέσα σε μια πιατέλα τυλίγοντας με διαφανή μεμβράνη και τα φυλάμε στο φούρνο σε σταθερή θερμοκρασία στους 50 βαθμούς μέχρι να φτιάξουμε την σάλτσα.

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε τα 250 ml ζεστό νερό, το μέλι και αφήνουμε να πάρουν βράση.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις δύο συσκευασίες σάλτσας ψητού και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου δέσει η σάλτσα.

Περιχύνουμε με τη σάλτσα τις μπριζόλες με τα λαχανικά στην πιατέλα και σερβίρουμε.