Υλικά

2-3 χοιρινά η κατσικίσια κότσια

0,400 γραμμάρια φέτα κατά προτίμηση πικάντικη

150 γραμμάρια γραβιέρα

8-10 σκελίδες σκόρδο

2 πιπεριές Φλωρίνης

12 ντοματίνια

λίγο φρέσκια ρίγανη

λίγο ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

 λαδόκολλα σπάγκο

Εκτέλεση

1) Πλένουμε καλά το κρέας και το στεγνώνουμε το αλατοπιπερωνουμε και το αφήνουμε

2) Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε ροδέλες, ψιλοκόβουμε τα σκόρδα 

3)πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στην μέση

4) Σε κάθε λαδόκολλα βάζουμε 1 κότσι 4 ντοματινια, φέτα, γραβιέρα, σκόρδο, πιπεριά λίγο λάδι, ρίγανη και το κλείνουμε καλά μην μας βγει απέξω το μείγμα δένουμε σαν πουγκί και επαναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα

5) Στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα ταψί η γάστρα αν θέλετε και ψήνουμε στους 150 για 6 ώρες

Σερβίρεται πάντα ζεστό, αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και πατάτες μέσα στην λαδόκολλα


Καλή σας όρεξη

 

 Δημήτρης Αϊβαλιώτης

Φαγοποτείο νέας γενιάς «Μάνας Κουζίνα Κουζίνα»