Υλικά

100 γραμμάρια προσούτο κομμένο σε φέτες
100 γραμμάρια ρόκα άγρια
100 γραμμάρια μαρούλι
4 τοματίνια
Μισό καρότο τριμμένο
40 γραμμάρια λευκό τυρί (φέτα, μανούρι, μοτσαρέλα)
100 γραμμάρια βατόμουρα για το σερβίρισμα
Ένα κουταλάκι του γλυκού άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το μαρούλι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στο τρίφτη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.

Στήνουμε το πιάτο βάζοντας κάτω τη ρόκα με το σπανάκι, από πάνω το προσούτο, τα ντοματίνια και τελειώνουμε προσθέτοντας τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με το τυρί και τα βατόμουρα.