Μερίδες: 2 μεγάλα ή 4 Μικρά

Υλικά

50γρ – 50γρ Impact Whey Protein Chocolate smooth (25γρ για το μίγμα, 25γρ για την γαρνιτούρα)
40γρ – Άμεση βρώμη
100ml – Ασπράδια Αυγών Περίπου 3 ασπράδια
1 ολόκληρο – αυγό
2Κ.Γ. – Baking Powder
10γρ – Organic Cacao Powder
1 πρέζα – αλάτι
γλυκαντική ουσία (π.χ. Στέβια) Όχι απαραίτητα
170γρ – 0% Γιαούρτι

Εκτέλεση:

Σε ένα απλό μπλέντερ με λεπίδες προσθέτουμε τα 25γρ της πρωτεϊνης, την βρώμη, τα ασπράδια, το αυγό, το baking powder, το κακάο, το αλάτι, το εκχύλισμα βανίλιας και την stevia. Τα χτυπάμε για 30 με 60 δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και με μία χαρτοπετσέτα αλοίφουμε το τηγάνι ώστε η επιφάνεια του να καλύπτεται από μία λεπτή στρώση λαδιού (χωρίς φούσκες… αυτό το βήμα είναι απαραίτητο άμα θέλουμε τα pancakes να έχουν λεία επιφάνεια κάθε φορά και να βγαίνουν ταυτόχρονα αφράτα!). Ανάβουμε το μάτι σε χαμηλή πρός μέτρια φωτιά (4-5/10 ή 1/3 , εξαρτάται από την κουζίνα του καθενός).

Τοποθετούμε το μισό μίγμα και καλύπτουμε με ένα καπάκι κατσαρόλας. Αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να φουσκώσει το πάνω μέρος. Στη συνέχεια, με ένα πιρούνι ξεκολλάμε προσεχτικά το pancake, αφού βεβαιωθούμε ότι έχει ψηθεί, το αναποδογυρίζουμε και συνεχίζουμε το τηγάνισμα για 30-45 δευτερόλεπτα χωρίς το καπάκι

Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για το υπόλοιπο μίγμα.

Στη συνέχεια σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την υπόλοιπη πρωτεϊνη και τα δημητριακά της αρεσκείας μας. Τοποθετούμε το πρώτο pancake σε ένα πιάτο, από πάνω την μισή γαρνιτούρα, από πάνω το δεύτερο pancake και την υπόλοιπη γαρνιτούρα. Πασπαλίζουμε με φρούτα και σιρόπι MySyrup!

Πηγή: totalfitness.gr