Υλικά

3-4 άγρια σπαράγγια
λίγο ελαιόλαδο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 φλ. ρύζι για πιλάφι
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκi. Προσθέτουμε τα σπαράγγια χοντροκομμένα και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα. Σβήνουμε με δυόμισι ποτήρια νερό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και προαιρετικά ελάχιστο μάραθο. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει, δηλ. για περίπου 15 λεπτά.