Υλικά:

1 1/2 φλ. αλεύρι γοχ
1 κ. σούπας σκόνη σκόρδου
2 κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
350 gr φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
2 αυγά
ηλιέλαιο για το τηγάνι
αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε το αλεύρι με τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού και την καπνιστή πάπρικα σε ένα ρηχό πιάτο.

Σε ένα μπολ χτύπα τα αυγά ελαφρώς.

Αλατοπιπέρωσε καλά το λεπτοκομμένο φιλέτο.

Πέρασε τα κομμάτια του μοσχαριού από το μείγμα με το αλεύρι, έπειτα βούτηξέ τα στα χτυπημένα αυγά και τέλος ξανά στο αλεύρι.

Γέμισε μια κατσαρόλα με λάδι που να φτάνει στα δύο εκατοστά και ζέστανέ το σε μεσαία φωτιά.

Ρίξε σε δόσεις τα κομμάτια του κρέατος στο ζεστό λάδι και ψήσε για τέσσερα με πέντε λεπτά την κάθε πλευρά.

Αφαίρεσε από το τηγάνι, αλατοπιπέρωσέ τα καλά και σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστά.