Υλικά:

1 πακέτο φύλλο κρούστας
½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
750 γρ. γάλα
1 ποτήρι νερού σιμιγδάλι
6 αυγά
750 γρ. τυρί φέτα τρίμμα
μισό κιλό κόκκινες πιπεριές
5-6 ντομάτες
200 γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο για το άλειμμα των φύλλων
λίγο γάλα για το άλειμα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάλε σε μια κατσαρόλα το σιμιγδάλι και το γάλα σε μέτρια φωτιά και ανακάτευέ τα μέχρι να πήξουν και να γίνουν κρέμα.

Μόλις το σιμιγδάλι κρυώσει, χτύπα τα αυγά και ρίξ’ τα μέσα ανακατεύοντας.

Πρόσθεσε το τυρί και λίγο πιπέρι και ανακάτεψε.

Τηγάνισε ελαφρά τις πιπεριές, βγάλε τους σπόρους και κόψ’ τες σε κομματάκια.

Ανάμιξε τις πιπεριές με την κρέμα.

Σόταρε στο βούτυρο τις ντομάτες κομμένες σε ροδέλες.

Βουτύρωσε ένα ταψί και στρώσε τα μισά φύλλα απαλά, βουτυρώνοντας το καθένα με βούρτσα.

Άπλωσε το μείγμα του τυριού στα φύλλα και βάλε από πάνω τις ντομάτες.

Βουτύρωσε ένα ένα και τα υπόλοιπα φύλλα και κάλυψε την πίτα.

Βρέξε το τελευταίο φύλλο με λίγο γάλα.

Ψήσε μέχρι να ροδίσουν και τα πάνω και τα κάτω φύλλα.