Υλικά:

2 κιλά χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 κιλά κάστανα βρασμένα ή ψημένα και ξεφλουδισμένα
1 ποτηράκι ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κρασί
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ποτήρι χλιαρό νερό

Εκτέλεση:

Τσιγάρισε το κρέας με το λάδι και το κρεμμύδι και αφού μαραθεί πρόσθεσε το κρασί.

Ρίξε το νερό και άφησέ το να βράσει.

Όταν μαλακώσει το κρέας και μείνει με λίγο ζουμί, ρίξε τα κάστανα και άφησέ το για ένα τέταρτο να δέσει η σάλτσα του.