Υλικά

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι ψιλοκομμένο σκόρδο τυποποιημένο
1/4 φλιτζάνι τριμμένο κολοκύθι
1/4 κουταλάκι ρίγανη
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/8 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
4 φέτες τορτίγιας χωρίς λιπαρά
1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/4 φλυτζάνι (30 γρμμάρια) θρυμματισμένη φέτα


Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο σοτάρετε για 1 λεπτό.

Ρίχνετε τα κολοκυθάκια και τα σοτάρετε για 2 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Ανακατεύετε μέσα τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Σκουπίστε το τηγάνι με απορροφητικό χαρτί και το ψεκάζουμε με το σπρέι λαδιού.

Ζεσταίνετε τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 1 τορτίγια στο τηγάνι πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα. Ρίχνουμε και το μισό μείγμα από τα κολοκυθάκια, 1/4 φλιτζάνι ντομάτα, 2 κουταλιές ελιές, φέτα 2 κουταλιές της σούπας, και την δεύτερη τορτίγια από πάνω να καλύψουμε το μείγμα με τα κολοκυθάκια.

Ψήνουμε για 3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά στο κάτω μέρος. Προσεκτικά γυρίστε από την άλλη πλευρά και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

Τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και τις κόβουμε στο μισό χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.