Υλικά:

1φλ. κόκκινη σάλτσα
1κ. σούπας ελαιόλαδο
2+1/2φλ. κολοκύθα κομμένη σε κύβους
Αλάτι και πιπέρι
1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
280γρ. τομάτες κονκασέ
1+1/2φλ. μαύρα φασόλια κονσέρβας
1/4φλ. φρέσκο κόλιαντρο
1κ. γλυκού κύμινο
1/2κ. γλυκού σκόνη τσίλι
1/4φλ. νερό
8 μεσαίες τορτίγιες ολικής
1φλ. τυρί με λίγα λιπαρά
2κ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.

Τοποθέτησε 1/2φλ. σάλτσας στον πάτο ενός ταψιού.

Ζέστανε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και μαγείρεψε για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνουν κρεμμύδια διαφανή και το σκόρδο να είναι αρωματικό.

Πρόσθεσε την κολοκύθα, τις τομάτες κονκασέ, τα μαύρα φασόλια, το νερό, το κόλιαντρο, το κύμινο και τη σκόνη τσίλι.

Κάλυψε με ένα καπάκι και άφησέ τα να μαγειρευτούν σε χαμηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας περιστασιακά, έως ότου η κολοκύθα να είναι τρυφερή (περίπου 30 με 35 λεπτά).

Μοίρασε τη γέμιση που μόλις έφτιαξες στις τορτίγιες.

Τύλιξε τις τορτίγιες και τοποθέτησέ τες σε στον πάτο του ταψιού πάνω από τη σάλτσα.

Πρόσθεσε από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα και το τυρί.

Ψήσε στο φούρνο περίπου για 10 λεπτά.

Μοίρασε από μια τορτίγια σε κάθε πιάτο και πασπάλισε με κρεμμυδάκι.